Valitse valmistaja
 • Apple
 • Huawei
 • OnePlus
 • Samsung
Valitse malli

Vaihto & Palautus

Kaikilla Inkit tuotteilla on 30 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteen, noudatetaan siinä Mobiilitukun vaihto- ja palautusohjeita:

Kaikilla Mobiilitukku.fi -verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 30 vuorokauden palautusaika. Kaikista palautuksista on ilmoitettava kauppiaalle etukäteen palautuslomakkeella 30 vrk kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteet. Viallinen tuote voidaan vaihtaa toiseen tuotteeseen ja hinnoittelusta sovimme erikseen, mikäli vaihdettava tuote on arvokkaampi kuin tilattu tuote. Kaupallamme on postin kanssa asiakaspalautussopimus, jonka ansiosta kaikki palautukset ja vaihdot ovat asiakkaalle ilmaiset.

 

Haluan vaihtaa tuotteen, kuinka toimin?

 

 1. Kirjoita meille yhteydenottolomakkeen kautta, mitkä tuotteet haluat vaihtaa ja mihin tuotteisiin. Kun saamme tiedon, mitkä tuotteet haluat vaihdossa tilalle, voimme lähettää ne mahdollisimman nopeasti sinulle. Kerro meille nimesi ja tilausnumerosi. Jos olet ollut aikaisemmin yhteydessä asiakaspalveluun, niin kerro myös siitä. Pääset yhteydenottolomakkeeseen tästä.

 

 1. Laita myös palautuksesi mukaan paperille nimesi ja / tai tilausnumerosi. Täten tunnistamme, että palautus on sinulta. Kirjoita siihen myös tuotteet, jotka haluat saada vaihdossa tilalle.

 

 1. Paketoi palautus asiallisesti esim. samaan kirjepussiin, jossa se tulikin ja kirjoita sen päälle palautusosoitteemme. Palautusosoitteemme on

 

Three Empty Cases Oy

Torikatu 19, 2krs

80100, Joensuu

Suomi

 

 1. Kirjoita palautuskuoren ulkopuolelle ”ASIAKASPALAUTUS 638764” ja ruksaa oma nimesi yli, jolloin palautus on sinulle maksuton.

 

 1. Vie palautus lähimpään postin kirjelaatikkoon, josta se palautuu automaattisesti meille. Jos palautus on suurikokoinen, eikä mahdu kirjelaatikkoon, vie se lähimpään postitoimipisteeseen.

 

 1. Jos otat yhteyttä vaihdosta etukäteen, laitamme toivomasi vaihtotuotteen sinulle hetimiten matkaan. Jos et, niin vaihtotuote lähetetään sinulle palautuslähetyksen saavuttua takaisin meille.

 

 

Haluan palauttaa tuotteen, kuinka toimin?

 

 1. Kirjoita meille yhteydenottolomakkeen kautta viesti, että haluat palauttaa tuotteen. Kirjoita viestiin nimesi, tilausnumerosi sekä tuotteet, jotka haluat palauttaa. Kerro meille myös, miksi päädyit palauttamaan tuotteen. Pääset yhteydenottolomakkeeseen tästä.

 

 1. Laita myös palautuksesi mukaan paperille nimesi ja / tai tilausnumerosi. Täten tunnistamme, että palautus on sinulta.

 

 1. Paketoi palautus asiallisesti esim. samaan kirjepussiin, jossa se tulikin ja kirjoita sen päälle palautusosoitteemme:

 

Three Empty Cases Oy

Torikatu 19, 2krs

80100, Joensuu

Suomi

 

 1. Kirjoita palautuskuoren ulkopuolelle ”ASIAKASPALAUTUS 638764” ja ruksaa oma nimesi yli. Tällöin palautus on sinulle maksuton.

 

 1. Vie palautus lähimpään postin kirjelaatikkoon, josta se palautuu automaattisesti meille. Jos palautus on suurikokoinen, eikä mahdu kirjelaatikkoon, vie se lähimpään postitoimipisteeseen.

 

 1. Rahanpalautus tai laskun mitätöinti suoritetaan mahdollisimman pikaisesti palautuksen saavuttua.

 

HUOM! Palautusten kulkemisessa meille menee tyypillisesti noin viikon verran, minkä jälkeen ne käsitellään hetimiten.

 

HUOM!

 

Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja / tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa, tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut.

 

POSTIENNAKKOKIRJEITÄ EMME NOUDA, vaan palautukset tulee tehdä ohjeiden mukaisesti. Näin se on myös sinulle maksutonta. Kaikki muut aiheutuneet kulut vähennetään palautuksen summasta.