Valitse valmistaja
  • Apple
  • Huawei
  • OnePlus
  • Samsung
Valitse malli

Mikä on Inkit?

Inkit suojakuoret on luotu tavallisille ihmisille, jotka haluavat suojata puhelimensa, ei niin tavallisella ja tylsällä tavalla. Inkit kuorissa yhdistyy suojaavuus ja käytettävyys räiskyviin väreihin, persoonallisuuteen ja iloisuuteen. Inkit on hurraahuuto mustavalkoisuutta ja tylsyyttä vastaan, sillä se tarjoaa persoonaa puhelimesi ulkokuoreen!

 

Värikkäät kuoret ovat kaikkien oikeus!

Olet varmasti etsinyt itsellesi värikkäästi ja iloisesti kuvioituja suojakuoria, mutta mitään ei ole löytynyt. Me huomasimme saman ongelman ja pyrimme siksi muuttamaan kuorimaailmaa askel kerrallaan kohti eloisampaa huomista. Tarjoamme tällä hetkellä Inkit kuoria esimerkiksi Apple, Huawei, OnePlus sekä Samsung puhelimille – ja laajennamme mallipeittoa jatkuvasti kattavammaksi.

 

Jatkuvasti päivittyvä valikoima

 Jotta puhelimen suojaaminen ei olisi tylsää, vaan voisit jatkuvasti etsiä uusia innostavia kuoria, niin päivitämme kuorivalikoimaamme koko ajan! Kun tulet ensi kerralla takaisin, löydät varmasti lukuisia uusia designeja puhelimesi pintaan. Vihdoin voit käyttää suojakuoria vaatteiden tapaan ja vaihdella puhelimesi ulkonäköä päivän, fiiliksen, vuodenajan tai tilausuuden mukaan.

 

Jokainen Inkit kuori on yksilö ja tehdään tilauksesta

Käytämme jokaiseen Inkit suojakuoreen aikaa, jotta se näyttäisi mahdollisimman hyvältä ja toimisi käytössäsi täydellisesti. Huolellisesti mallinnetut designit on tarkoitettu piristämään puhelimesi ulkonäköä juuri sellaiseksi, kuten sinä sen haluat. Teemme jokaisen kuoren tilauksesta valmiiksi, jolloin tuotamme kaikista vähiten jätettä ja kuormitamme ympäristöä siten kaikista vähiten. Samalla pystymme myös valvomaan kaikista tehokkaimmin, että jokainen Inkit kuori täyttää sille asetetut korkeat vaatimukset!

 

Yksityiskohtien ilotulitus

Inkit suojakuoret erottuvat tavallisista kuorista niiden pirteillä ja värikkäillä designeilla, jotka ovat täynnä toinen toistaan hienompia yksityiskohtia! Jokainen viiva ja väri on tarkkaan harkittu, jotta lopputulos olisi mahdollisimman toimiva kokonaisuus. Löydä oma designisi ja tee puhelimestasi vihdoin juuri sinun näköisesi!